Vacatures kinderopvang

Werken in de kinderopvang, is dat wat je het liefste wilt? Dan heb je een mooie sector gekozen. Of je nu op in een kinderdagverblijf de allerkleinsten wilt verzorgen, basisschoolkinderen een leuke namiddag op de bso wilt bezorgen of liever op het servicekantoor je handen uit de mouwen steekt, Learning Company helpt je graag aan jouw droombaan.

In het onderstaande overzicht vind je onze openstaande vacatures. Zie jij geen vacature die perfect aan jouw wensen voldoet? Aarzel dan niet om toch contact met ons op te nemen! We bekijken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur jouw vraag of (open) sollicitatie naar wil@learningcompany.info.

Kinderopvang Het Speeldorp zoekt per direct:

Pedagogisch medewerkers (18-36)

Op onze locatie Terwijde komen wij handen tekort! Ben jij die energieke en enthousiaste pedagogisch medewerker die ons uit de brand helpt en onze kinderen de verzorging en begeleiding biedt die ze nodig hebben? Lees snel verder

Peuteropvang en bso De Eikenboom en De Vijgenboom in Huizen zijn op zoek naar:

Teamleider (parttime)

Ben jij een echte sfeermaker en weet jij precies wat pedagogische medewerkers nodig hebben om hun werk met plezier uit te voeren? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken! Lees snel verder!

Peuteropvang De Eikenboom in Huizen zijn op zoek naar:

Pedagogisch medewerker (12 uur)

Peuteropvang De Eikenboom komen handen te kort! Daarom zijn we op zoek naar een creatieve en zorgzame pedagogisch medewerker die onze peuters op een speelse manier kan voorbereiden op de overgang naar de basisschool. Lees snel verder!

Bso De Eikenboom in Huizen zijn op zoek naar:

Pedagogisch medewerker (15 uur)

Bij bso De Eikenboom kunnen we wel wat hulp gebruiken! Daarom zijn we op zoek naar een creatieve en gezellige pedagogisch medewerker die onze kinderen na school een leuke tijd kan bezorgen. Lees snel verder!

Bso De Grote Prins in Delft en De Duif in Capelle aan den IJssel zijn op zoek naar:

Teamleider (12 uur)

Wanneer jij leidinggeeft aan een team van gezellige pedagogisch medewerkers en jij je opstelt als het aanspreekpunt voor ouders, voel jij je dan in je nopjes? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken! Lees snel verder!

Bso De Grote Prins in Delft en De Duif in Capelle aan den IJssel zijn op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers (20 uur)

Bso De Grote Prins en De Duif kunnen wel wat hulp gebruiken! We zijn op zoek naar twee sportieve en gezellige pedagogisch medewerkers die onze kinderen een leuke namiddag kunnen bezorgen. Lees snel verder!

Bso Ut Bottertjen in Urk is op zoek naar:

Pedagogisch medewerkers (parttime)

Weet jij als geen ander hoe je kinderen moet vermaken? Sta jij na schooltijd klaar om een fantastisch feestje te bouwen? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij voor bso Ut Botterjen in Urk zoeken. Lees snel verder!

Bso de Oase in Nieuwerkerk aan den IJssel is op zoek naar:

Pedagogisch medewerker (inval)

Bso de Oase in Nieuwerkerk aan den IJssel kan wel wat hulp gebruiken! Vind jij niets leuker dan kinderen een leuke namiddag te bezorgen? Dan ben jij de pedagogische medewerker die we zoeken. Lees snel verder!

Vacature-kinderopvang

Kinderopvang Het Speeldorp Terwijde zoekt per direct:

Pedagogisch Medewerker (18-27 uur)

Wil jij het nieuwe jaar met een kickstart beginnen? Ben jij die energieke en enthousiaste pedagogisch medewerker die ons binnenkort uit de brand helpt en onze kinderen de verzorging en begeleiding biedt die ze nodig hebben? Lees snel verder!

Kinderopvang Het Speeldorp zoekt:

Pedagogisch medewerkers (oproepbasis)

Op onze locaties in Bunnik, Utrecht Terwijde en Utrecht Tuinwijk komen wij regelmatig handen tekort! Ben jij die energieke en enthousiaste pedagogisch medewerker die ons binnenkort uit de brand helpt en onze kinderen de verzorging en begeleiding biedt die ze nodig hebben? Lees snel verder!

Kdv/bso De Flierefluiter in Bennekom is op zoek naar:

Pedagogisch medewerker (inval)

Ben jij de avontuurlijke pedagogisch medewerker die wij zoeken? Wil je graag werken op onze prachtige locatie in Bennekom en ben je flexibel inzetbaar? Fijn! Dan maken wij graag kennis met jou. Lees snel verder!

Saartje Kinderopvang is op zoek naar:

Pedagogisch medewerker (inval)

Ben jij de avontuurlijke pedagogisch medewerker die wij zoeken? Wil je graag werken op alle kdv’s en bso’s van Saartje en ben je flexibel inzetbaar? Fijn! Dan maken wij graag kennis met jou. Lees snel verder!

Jij bent op zoek naar:

Droombaan

Zie je in ons overzicht geen vacature staan die aan jouw eisen voldoet? Aarzel dan niet om toch iets van je te laten horen! Wie weet kunnen we jou toch de baan van jouw dromen bieden. Stuur jouw vraag of (open) sollicitatie naar patricia@learningcompany.info